Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

S and P 500 - USA . Διατηρείται η πτωτική τάση του δείκτη. (Την εβδομάδα που έκλεισε όπως αναφέραμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δοκιμάσθηκαν


S and P 500 - USA . Διατηρείται η πτωτική τάση του δείκτη. (Την εβδομάδα που έκλεισε όπως αναφέραμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δοκιμάσθηκαν τα επίπεδα των 1.080 μονάδων , διασπάσθηκαν ανοδικά , αλλά ο δείκτης δεν κατάφερε να διατηρηθεί πάνω από αυτά, αφού έκλεισε την εβδομάδα στις 1.063,10 μονάδες. Τεχνική ανάλυση και στρατηγική συναλλαγών για τον δείκτη S&P 500 (των 500 μεγαλύτερων εταιρειών των ΗΠΑ).
Οπως έχετε ενημερωθεί από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , την παρούσα χρονική στιγμή δεν διατηρούμε ανοικτή θέση ούτε για άνοδο, ούτε για πτώση στον δείκτη.
Αναμένουμε την κατάλληλη χρονική στιγμή και τις ενδείξεις, προκειμένου να επιλέξουμε εάν θα ανοίξουμε θέση πτώσης ή θέση ανόδου.
Οφείλω να ομολογήσω ότι αντιμετωπίζω θετικότερα το άνοιγμα νέας θέσεως πτώσης , τόσο από θεμελιώδη άποψη (δηλ. δεδομένα οικονομίας ΗΠΑ αλλά και των επιχειρήσεων που συνθέτουν τον δείκτη) , όσο και από μακροχρόνιας τεχνικής απόψεως (δημιουργία κορυφής τον Απρίλιο του 2010 και αδυναμία μέχρι σήμερα επαναπροσέγγισης και υπέρβασής της).
Φυσικά για το ποιά θα είναι η επενδυτική μου στρατηγική και επόμενη κίνηση, θα ενημερώνεσθε, όπως πάντα, αυθημερόν.