Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ελληνικές Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 - Τι δείχνουν οι εταιρείες στοιχημάτων, αφού τα γκάλοπ πλέον δεν δημοσιεύονται.

Τι προβλέπουν τα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού για τις Ελληνικές εκλογές (αφού οι δημοσκοπήσεις - γκάλοπ έχουν σταματήσει να δημοσιοποιούνται στην Ελλάδα και έτσι τα γραφεία στοιχημάτων εξωτερικού μας δίνουν μία καλή εκτίμηση - πρόβλεψη).
Σχετικά με το τι προέβλεπαν τις προηγούμενες ημέρες και σχετικά με το ποιό κόμμα ήταν μπροστά και εάν κλείνει ή ανοίγει η διαφορά των πρώτων κομμάτων , μπορείτε να ρίξετε μιά ματιά στις προηγούμενες ημέρες , στο αντίστοιχο θέμα.

Σημείωση: Οσο μικρότερος είναι ο αριθμός στην στήλη Νίκη, τόσο πιθανότερο είναι να προκύψει η σχετική πρόβλεψη. π.χ. το 1,30 είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα , με δεύτερο to  2,30.



Την Κυριακή 10 Ιουνίου η σχέση αυτή ήταν     Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου η σχέση αυτή έγινε
                Νέα Δημοκρατία     1,62                                                Νέα Δημοκρατία   1,30
                Συριζα                    1,95                                                Σύριζα                 2,30


Οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι τις τελευταίες ημέρες τα στοιχήματα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας.
Βέβαια όλα αυτά, είναι απλά και μόνον στοιχήματα. Δηλαδή μπορεί να βρίσκονται πολύ κοντά στις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι την Κυριακή , μπορεί όμως οι προβλέψεις-στοιχήματα να ανατραπούν (αυξάνοντας την σειρά πρώτου και δευτέρου κόμματος ή διευρύνοντας την διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ) την ημέρα της ψηφοφορίας.
Οσον αφορά τα ποσοστά των κομμάτων και τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των ηγεσιών τους, ας μην βιαζόμαστε να προβλέψουμε, η Κυριακή και η Δευτέρα είναι πολύ κοντά.


Η βουλή σύμφωνα με τον δεύτερο υποπίνακα θεωρείται ως πιθανότερο να αποτελείται από 7 κόμματα (απόδοση νίκης 1,25)