Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για αύριο Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009.


Οι καλύτερες ημέρες για το διεθνές εμπόριο δεν θα έρθουν σύντομα. Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου εκτιμάται ότι ο όγκος των διεθνών εμπορικών....


Οι καλύτερες ημέρες για το διεθνές εμπόριο δεν θα έρθουν σύντομα. Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου εκτιμάται ότι ο όγκος των διεθνών εμπορικών συναλλαγών θα είναι φέτος μειωμένος κατά 10%.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009.


Πόσο εύθραυστο είναι το ράλι των αγορών . Η αισιοδοξία των επενδυτών που ωθούν ανοδικά τα χρηματιστήρια επί δύο εβδομάδες και οι προειδοποιήσεις των..


Πόσο εύθραυστο είναι το ράλι των αγορών . Η αισιοδοξία των επενδυτών που ωθούν ανοδικά τα χρηματιστήρια επί δύο εβδομάδες και οι προειδοποιήσεις των οικονομολόγων. O Νουριέλ Ρουμπίνι βλέπει μια «τέλεια καταιγίδα» — Κίνδυνοι από ελλείμματα, πληθωρισμό, κερδοφορία, ανεργία.

Η «Κόκκινη Κίνα Α.Ε.» ορμάει στην Αμερική του Ομπάμα. Η πρόθεση της Κίνας να κυριαρχήσει σε «πράσινες» επενδύσεις μονοπωλώντας το σπάνιο μέταλλο neody


Η «Κόκκινη Κίνα Α.Ε.» ορμάει στην Αμερική του Ομπάμα. Η πρόθεση της Κίνας να κυριαρχήσει σε «πράσινες» επενδύσεις μονοπωλώντας το σπάνιο μέταλλο neodymium, έχει θορυβήσει Ουάσιγκτον και Πεντάγωνο!

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ομόλογα από την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ, 4ετούς διάρκειας, με ετήσιο επιτόκιο 6,90%


Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009.


Οι λογιστές που θέλουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των τραπεζιτών. «Πρόκειται για έναν θρησκευτικό πόλεμο», αναφέρει το μέλος της FASB, Μ. Σίγκελ ......


Οι λογιστές που θέλουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των τραπεζιτών. «Πρόκειται για έναν θρησκευτικό πόλεμο», αναφέρει το μέλος της FASB, Μ. Σίγκελ «και είναι σαφές ότι καμιά πλευρά δεν πρόκειται να ενδώσει».

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

«Χρυσός» τα σιδηρομεταλλεύματα . Η ισχυρή ζήτηση από την Κίνα εκτινάσσει τις τιμές που οδεύουν προς τα 100 δολάρια ο τόνος.


«Χρυσός» τα σιδηρομεταλλεύματα . Η ισχυρή ζήτηση από την Κίνα εκτινάσσει τις τιμές που οδεύουν προς τα 100 δολάρια ο τόνος.

Ορεξη για ρίσκο.


Η κερδοσκοπία προκαλεί αγοραστικό «πυρετό» στη Wall και στο πετρέλαιο. Οι κερδοσκόποι έχουν τώρα αναθαρρήσει από την αποθέρμανση των πολλαπλών ......


Η κερδοσκοπία προκαλεί αγοραστικό «πυρετό» στη Wall και στο πετρέλαιο. Οι κερδοσκόποι έχουν τώρα αναθαρρήσει από την αποθέρμανση των πολλαπλών κινδύνων στην αμερικανική οικονομία, δημιουργώντας αγοραστικό «πυρετό».

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009.


Αρωμα... Στάζι στην Deutsche Bank. Παρακολουθούνταν διευθυντές και μέτοχοι, ενώ Βραζιλιάνα καλλονή αποσπούσε πληροφορίες. Η τράπεζα έχει παραδεχθεί ..


Αρωμα... Στάζι στην Deutsche Bank. Παρακολουθούνταν διευθυντές και μέτοχοι, ενώ Βραζιλιάνα καλλονή αποσπούσε πληροφορίες. Η τράπεζα έχει παραδεχθεί ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησης του μέλους του Δ.Σ., Γκέραλντ Χέρμαν.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009.


Οι επενδυτές αγοράζουν ρισκαδόρικες ελπίδες... και συνωθούνται στις αγορές. Η διάσωση από τη χρεοκοπία του τραπεζικού ομίλου CIT Group, ηλικίας 101 ετ


Οι επενδυτές αγοράζουν ρισκαδόρικες ελπίδες... και συνωθούνται στις αγορές. Η διάσωση από τη χρεοκοπία του τραπεζικού ομίλου CIT Group, ηλικίας 101 ετών, με την εξασφάλιση 3 δισ. δολ. από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, προσέλκυσε τους επενδυτές στη Wall Street.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Η πορεία των τραπεζικών μετοχών από το 2007 έως σήμερα. Εντυπωσιακή ανάκαμψη για τις τραπεζικές μετοχές.


Αύξηση των προβλέψεων για κάλυψη «κρυφών» επισφαλειών ζητεί η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ). Φρένο στην πρακτική της «ανέξοδης» ρύθμισης προβληματικών δαν


Αύξηση των προβλέψεων για κάλυψη «κρυφών» επισφαλειών ζητεί η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ). Φρένο στην πρακτική της «ανέξοδης» ρύθμισης προβληματικών δανείων από τα πιστωτικά ιδρύματα.

It’s the Goldman Sachs, boss... Οργίλος ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν καταγγέλλει: «Η Goldman είναι πολύ καλή σε ό,τι κάνει. Δυστυχώς, όμως, ό,τι ......


It’s the Goldman Sachs, boss... Οργίλος ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν καταγγέλλει: «Η Goldman είναι πολύ καλή σε ό,τι κάνει. Δυστυχώς, όμως, ό,τι κάνει είναι κακό για την Αμερική». Μα «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο»; Tιμωρήστε τους τραπεζίτες.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Πολύ μικρή για να τη σώσουν. Πολύ μικρή -και ασήμαντη- για να σωθεί είναι πιθανό να κριθεί η CIT Group από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, καθώς ...


Πολύ μικρή για να τη σώσουν. Πολύ μικρή -και ασήμαντη- για να σωθεί είναι πιθανό να κριθεί η CIT Group από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, καθώς σε αδιέξοδο κατέληξαν χθες οι διαπραγματεύσεις για τη στήριξη της τράπεζας από την κυβέρνηση. Η ηλικίας 101 ετών τράπεζα, μια από τις μεγαλύτερες παρόχους δανείων σε μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις, έχει ήδη λάβει 2,33 δισ. δολάρια από την αμερικανική κυβέρνηση.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009.


Στελέχη της Goldman Sachs ρευστοποίησαν μετοχές 700 εκατ. δολ. όταν η τράπεζα δοκιμαζόταν. Οι πωλήσεις έγιναν την περίοδο που η Goldman προχωρούσε....


Στελέχη της Goldman Sachs ρευστοποίησαν μετοχές 700 εκατ. δολ. όταν η τράπεζα δοκιμαζόταν. Οι πωλήσεις έγιναν την περίοδο που η Goldman προχωρούσε σε αυξήσεις κεφαλαίου για να συγκεντρώσει χρήματα. Κέρδη-ρεκόρ για Goldman Sachs, ενώ η κρίση δεν έχει τελειώσει.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009.


Προς διακανονισμό ΗΠΑ - Ελβετία για UBS . Οι δύο κυβερνήσεις αναζητούν λύση στο θέμα των Αμερικανών υπόπτων φοροδιαφυγής.


Ολο το χρήμα επενδύεται στις τράπεζες της Wall – Πολιτική κρίση στην Ιαπωνία. Το δημοσίευμα των New York Times, πως η Goldman Sachs θα ανακοινώσει ...

Ολο το χρήμα επενδύεται στις τράπεζες της Wall – Πολιτική κρίση στην Ιαπωνία. Το δημοσίευμα των New York Times, πως η Goldman Sachs θα ανακοινώσει σήμερα κέρδη περισσότερα από 2 δισ. δολάρια, ώθησε τη μετοχή της σε άλμα ανόδου.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Οι τράπεζες πρέπει να γίνουν πιο προσεκτικές στην αξιολόγηση των πελατών τους για νέα δάνεια.


Σήματα αγορών - πωλήσεων. Ισχύουν μόνον για αύριο Τρίτη 14 Ιουλίου 2009.


Εικονική περιήγηση στις αίθουσες και στα εκθέματα του μουσείου Σμιθσόνιαν. Ο γύρος του κόσμου με ελικόπτερο.

Το http://www.mnh.si.edu/panoramas/ (κάντε κλίκ) δημιουργήθηκε από το Σμιθσόνιαν ( το εθνικό μουσείο φυσικής ιστορίας Smithsonian ) για να προσφέρει εικονική περιήγηση στις αίθουσες και στα εκθέματα του μουσείου. Ετσι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πραγματικά να ζωντανεύουν οι θησαυροί του μουσείου μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας.
Κάντε το γύρο του κόσμου σε όσες μέρες σας κάνει κέφι μέσα από το http://planetinaction.com/places.htm (κάντε κλίκ) ένα site που χρησιμοποιεί το google earth και σας μεταφέρει με ελικόπτερο, σε διάφορα διάσημα σημεία του πλανήτη. Δείτε από πολύ κοντά το Γκράν Κάνιον , την Eurodisney στο Παρίσι , περιηγηθείτε στο Μανχάταν , ανακαλύψτε το ενεργό ηφαίστειο στο Ορος της Αγίας Ελένης στην Ουάσιγκτον και βολτάρετε στο μεγαλύτερο Ευραπαϊκό λιμάνι στο Ρότερνταμ.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Αποδοτικές οι μακροχρόνιες επενδύσεις σε μετοχές. Κι εμείς όπως πολλοί επενδυτές, προσπαθούμε να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες των υψηλών αποδόσεων.....


Αποδοτικές οι μακροχρόνιες επενδύσεις σε μετοχές. Κι εμείς όπως πολλοί επενδυτές, προσπαθούμε να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες των υψηλών αποδόσεων. Συνέντευξη με τον Τζο Ντίαρ, επικεφαλής του Calpers, του μεγαλύτερου Συνταξιοδοτικού Tαμείου (του Δημοσίου) στις ΗΠΑ. Επενδύει σε μετοχές σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Προσδοκά ότι η μέση απόδοση θα διαμορφωθεί στο 7,75% στους χαλεπούς καιρούς του σήμερα.

Μαζικές εντολές αγοράς από επενδυτές και κερδοσκόπους για τη στερλίνα. Αλματώδης ήταν η χθεσινή άνοδος της στερλίνας, προσελκύοντας μαζικώς τους ....

Μαζικές εντολές αγοράς από επενδυτές και κερδοσκόπους για τη στερλίνα. Αλματώδης ήταν η χθεσινή άνοδος της στερλίνας, προσελκύοντας μαζικώς τους επενδυτές μετά το διαφαινόμενο τερματισμό της quantitative easing από την Τράπεζα της Αγγλίας.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Guppy Charts the US Markets. Daryl Guppy, CEO of Guppytraders.com charts the DJIA, S&P 500, the Nasdaq, the VIX, Alcoa and oil.


Guppy Charts the US Markets. Daryl Guppy, CEO of Guppytraders.com charts the DJIA, S&P 500, the Nasdaq, the VIX, Alcoa and oil.
Watch now
Go to http://www.cnbc.com/id/15840232?video=1173644207&play=1